FCV-SJK 2-4

Huonot kotiottelut saivat jatkoa, kun Seinäjoen jalkapallokerho haki pisteet huonotasoisesta ottelusta Vaajakoskelta. Ennen ottelua painotetut asenne ja taistelutahto jäivät ilmeisesti pukukoppiin, sillä niin flekmaattinen kotijoukkue oli. Vieraatkaan eivät esittäneet huippupeliä, mutta silti se oli tarpeeksi terävää ja kolme pistettä matkasivat ansaitusti Seinäjoelle luvuin 2-4.

Kävelyvauhdilla alkanut ottelu eteni maalittomana aina kahdellekymmenennelle minuutille asti, kunnes vierailijat pääsivät iskemään. Nopean hyökkäyksen päätteeksi Johannes Saranpään laukaus painui verkkoon. Ottelu näytti saavan ilmettä, kun kotijoukkueen Tomi Karlstedt iski tasoituksen upealla laukauksella, vain minuutti edellisestä maalista. Maali ei tuonut tarvittavaa energiaa, vaan passiivinen kotijoukkue antoi pelinhallinnan vieraille. Vieraat kiittivät puolentunnin kohdalla, kun kulmapotkusta Jukka-Pekka Salminen puski pallon maaliin. Kyyti oli kylmää hieman ennen taukoa ja vieraat iskivät minuutin sisällä kaksi maalia Mikael Muurimäki vastasi kummastakin osumasta.

Tauolla kotijoukkue sai hieman kaivattua asennetta ja ottivat kenttätapahtumat haltuunsa. Hyvistä paikoista huolimatta aikaan saatiin vain yksi maali, kun Saikou Jabang pääsi kaventamaan kymmenisen minuuttia ennen loppua. Aika ei yksin kertaisesti riittänyt ja huonot kotiesitykset saivat näin jatkoa.