FCV P95 VOITTI KULTAA MUURAME CUPISSA

Lauantaiaamupäivällä 16.8. tervehti poikiamme Muurame Cupissa kohtalaisen märkä liukas nurmi ja ennestään tuntematon vastustaja Noormarkun Koitto (Porin suunnalta noin karkeasti ottaen). Liekö vastustajan eksoottisuus tai oudompi murre vai sitten pelkkä aikainen herääminen poikiamme pidätellyt, mutta peli vaan ei kunnolla kulkenut ja joitakin perusasioita tuppasi unohtumaan. Vastustaja sai tuikattua sen ainokaisen, mutta riittävän osuman. Kiitos valmentajan oivallisten lämmittelyharjoitusten (Muuramen harjua ylös alas juosten…)pystyimme pitämän oman maalin näinkin puhtaana, mikä sitten päivän lopussa palkittiin.

Toinen ottelu JJK Susia vastaan kulki jo normaalia tasoa pitkin ja maalieroa kasvatettiin Eetun ja Oskarin (x2) hienoilla maaleilla, tulos 3-0.

Päivä päätyi lievään järkytykseen ja valmentajan käsi alkoi lopussa jo hamuta nitroja rintataskusta. Vastustaja oli Muuramen Yritys 96. Peli oli osittain tasaista, mutta pääosin FCV:n painostusta sisältäen n. 25 läheltä piti -maalintekopaikkaa… Kunnes 15 sekuntia ennen peliajan loppua Muuramelaiset tekivät sen klassisen, eli pistohyökkäys ja maali (kaiken lisäksi paitsiotilanteesta).

Pettymys, turhautuminen ja alakulo valtasivat FCV:n pojat n. puoleksi minuutiksi. Tämän jälkeen keskityttiin huomiseen. Ilouutinen olikin, että hyvä maaliero vei meidät jatkoon ja taisteluun loppuottelupaikasta.

Sunnuntai aamuna 17.8 turnaus jatkui sijoituspelillä Muuramen P95 joukkuetta vastaan. Peli alkoi räväkästi FCV:n merkeissä parilla tolppaan kolisseilla laukauksella, jonka jälkeen myös vastustaja sai muutaman yrityksen myös FCV:n maalille. Toinen erä oli sitten vahvasti FCV:n hallintaan, mutta ensimmäistä maalia saatiin odotella noin toisen puoliajan keskivaiheisiin, kunnes Aku teki kauden ensimmäisen maalinsa todella tärkeään paikkaan. Loppu pelissä oli myös tarjolla pari maalipaikkaa FCV:lle, vaikka ne eivät tulosta tuoneetkaan niin FCV meni Muurame Cupin loppuotteluun ansaitulla 1-0 voitolla.

Iltapäivällä odoteltiin hiukka ukkosmyrskyn ohimenoa ennen kuin päästiin aloittamaan tämän vuotisen Muurame cupin loppuottelu Parolalaista ParVi:a vastaan.  Peli alkoi FCV:n osalta loistavasti kun jo ensimmäisessä FCV:n tilanteessa  vastustajan puolustus joutui turvautumaan kepulikonsteihin ja siitä annetun rankkarin Oskari ampui varmasti maaliin.  Peli jatkui myös tämän jälkeen FCV:n painostuksella ja Tero pääsikin tekemään maalin hiukka epäselvästä tilanteesta, mutta valitettavasti  maali hylättiin paitsiona. Toiselle puoliajalle lähdettiin siis FCV:n 1-0 johdossa. Toisella puoliajalla peli tilanteet hiukan tasoittuivat, mutta hallinta oli kuitenkin FCV:llä. Kun lisäksi FCV:n puolustus piti tiukasti omat linjansa kurissa niin vastustaja ei päässyt maalintekoon tässäkään erässä. Näin FCV P95 joukkue saavutti loistavan taistelu voiton ParVi:sta lukemin 1-0.

Näin pojat saalistivat todella loistavalla joukkuepelillä upeasti tämän vuoden Muurame Cupista ensimmäisen turnausvoittonsa. Tämä oli hieno palkinto koko joukkueelle pitkän kesän aikana tehdystä työstä niin harjoituksissa kuin pelatuissa 61 pelissä. Valitettavasti joukkueen juhlat Muuramessa jäivät lyhyeksi, koska sieltä oli jo kiire siirtyä Jyskään pelaamaan piirisarjan peliä. Varsinaiset mitalijuhlat ja pokaalin kastajaiset pidetään sitten huomattavasti juhlavammin tulevana lauantaina Rosetissa pizzan ja puheiden merkeissä. LOISTAVA SUORITUS FCV 95 POJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muutamia kuvia muuramen palkintojen jaosta tämän linkin takana.

http://www.flickr.com/photos/29643961@N02/ 

Palatkaa linkille myös ensi lauantain (23/8) jälkeen jolloin siellä on myös kuvia pizzajuhlastamme.