FCV matkustaa lauantaina kauas pohjoiseen Haukiputaalle

FCV lähtee tärkeään viikkoon hyvillä mielin. Takana on voitto sarjan kolmosesta ja edessä tämän hetken tärkeimmät vastustajat.

FC Vaajakoski matkaa lauantaina 30.7 Oulun taakse Haukiputaalle, jossa vierailijat ottaa vastaan Haukiputaan Pallo. Keskiviikkona 3.8 Vaajakoskelle puolestaan saapuu paikallisvastustaja ViPa. Ottelut ovat vaajakoskelaisille elintärkeitä, sillä vastustajat majailevat tällä hetkellä sarjan sijoilla yhdeksän ja kymmenen.

Kauden hienosti avanneet haukiputaalaiset ovat sarjassa sijalla 9 pistesaldon näyttäessä 20:ntä. Joukkueen tahti on kuitenkin nousijajoukkueelle tyypillisesti hyytynyt ensimmäisen 10 ottelun jälkeen. Viimeisestä viidestä ottelusta HauPa on kerännyt vain kaksi pistettä, ja edellisestä kolmesta yhden pisteen. Vierailija FC Vaajakoski on hiljalleen alkanut esittämään lupaavampia otteita. Edellisessä ottelussa Iisalmella kaatui sarjan kolmantena oleva PK-37. Kokonaisuudessaan pisteitä ei kuitenkaan ole vielä kuin yhdeksän, joista viisi on kertynyt edellisessä viidessä ottelussa ja neljä viimeisen kolmen pelin aikana. Hyvää suuntaa osoittaa se, ettei joukkue ole hävinnyt kuin yhden pelin edellisestä neljästä ottelusta ja tämäkin tappio tuli sarjan ylivoimaista johtajaa SJK:ta vastaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kauden kolmannella kierroksella haukiputaalaiset kävivät hakemassa täyden pistepotin Vaajakoskelta 0-1 lukemin.

FCV:ltä puuttuu korttitilin täyttymisen takia edellisessä pelissä voittomaalin tehnyt Kalle Kautto. Poissa ovat myös selkänsä loukanneet Joonas Laaksonen ja Kerkko Huhtanen sekä pitkäaikaispotilaat. Puutteista huolimatta tämän hetken kauden tärkeimpään peliin lähdetään hyvillä mielin.