FCV kohtaa Kiiston Kohinaottelussa

FC Vaajakoski saa vieraita rannikolta, kun Vaasan Kiisto saapuu Vaajakoskelle. Vaajakosken kohinoiden perinteinen jalkapallo-ottelu alkaa Vaajakosken stadionilla poikkeuksellisesti jo kello 14. Ottelun jälkeen pelataan FCV Reds – VaPa Old Stars ystävyysottelu.

Viime viikolla tasapelin ja tappion pelannut FC Vaajakoski saa vieraaksi edellisen pelin voittaneen FC Kiiston. Ennen tuota voittoa HauPasta Kiistolla oli viiden ottelun tappioputki. Kauden upeasti aloittaneet vaasalaiset ovat tappioputkesta huolimatta edelleen sarjan viidentenä. Kauden edellisen kohtaamisen Kiisto vei nimiinsä 1-0 kotivoitolla.

FCV lähtee kartuttamaan kaksinumeroiseksi kasvanutta pistepottia hankalasta tilanteesta. Jukka Kosonen on ottelusta poissa matkojen takia. Jukan lisäksi poissa ovat edellisessä pelissä nivusensa loukannut Niko Leppänen sekä viime viikon ensimmäisessä ottelussa reitensä loukannut Jasin Abahassine. Loukkaantuneiden lisäksi Joonas Laaksonen kärsii vielä ViPa-pelissä saamaa pelikieltoa. Varmojen poissaolojen lisäksi Tarkko Savelan pohje on kipeytynyt. Tarkko on ottelussa mukana, mutta pohje tuskin kestää pelaamista. Viime viikollakin poissa ollutta Kalle Kauttoa vaivaa mystinen alavatsavaiva, ja Kallen pelaaminen selviääkin vasta lauantaiaamuna. Poissaolojen myötä valmennusjohdolla on pohdittavaa peluutuksien suhteen, mutta näistä huolimatta vain kotivoitto voi olla tavoitteena Kohinaottelusta.