FCV – Keupa P94 piirisarjan peli 17/8

/
FCV

Tähän peliin suurin osa pojista saapui suoraan voitokkaasta Muurame Cupista, jossa finaali oli loppunut noin 40 minuuttia aikaisemmin. Paikalle ehdittiin pari minuuttia ennen pelin alkua, mutta toisaalta eipä tässä enää alkulämmittelyä paljon kaivattu.

Kaikesta hässäkästä huolimatta FCV aloitti pelin hienosti ja jo melkoisen alkuvaiheessa Oskari tuikkasi 1-0 johtomaalin läpiajon päätteeksi. Sen jälkeen peli siirtyi enemmän KeuPan hallintaan tai ainakin vastustaja pystyi luomaan enemmän maalipaikkoja terävillä läpisyötöillään. Yhdessä tällaisessa läpijuoksussa Tino joutui kaatamaan vastustajan hyökkääjän rangaistuspotkun arvoisesti, mutta siitäkään Keupa ei saanut tehtyä maalia Jirin taakse.

Toiseen erään lähdettiin näin FCV:n 1-0 johdossa. Etenkin toisen erän loppupuolella alkoi FCV:n poikien jaloissa tuntua viikonlopun aikaisemmat viisi peliä ja näin pelistä tuli enemmän viivytystaistelun tyyppinen KeuPan pyörittäessä palloa FCV:n päädyssä. Pitkän taistelun jälkeen vastustaja sai kuitenkin sitten tehtyä ensimmäisen maalinsa, jonka jälkeen he vielä onnistuivat maalin teossa kahdesti. Näin FCV:lle tuli 1-3 tappio, mutta kuitenkin hienon taistelun jälkeen ottaen huomioon jo viikonlopun aikaisemmat tapahtumat.