FCV kaudella 2011 mukana Kakkosessa ja Suomen Cupissa

FC Vaajakoski on ilmoittautunut Suomen Cupiin kaudella 2011. Alkavalla viikolla sopimustietoja.

FC Vaajakoski on vahvistanut osallistumisensa kolmantena vuotena peräkkäin miesten Kakkosen C-lohkoon. Alkavalla kaudella seura tekee myös uuden ennätyksensä peräkkäisten kausien määrässä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Ensi kauden kakkosen lohkojaosta lisätietoa aikaisemmassa uutisessa.

Samalla FCV ilmoittautui myös tulevan kauden Suomen Cupiin. Ensisijaisena tavoitteena on parantaa viime kauden yhden ottelun mittaiseksi jäänyttä cup-taivalta, mutta pidemmän tähtäimen tavoite on luonnollisesti taistella ensimmäisen keski-suomalaisen joukkueen paikasta eurokentillä. Tavoite on haasteellinen, mutta liigajengejä on ennenkin kaatunut Vaajakosken pyhätössä. Ilmoittautuminen Suomen Cupiin päättyy alkavalla viikolla, jonka jälkeen selviää tarkempaa tietoa siitä, koska FCV aloittaa oman urakkansa cupissa. Todennäköisesti ensimmäinen peli on jo helmi/maaliskuun vaihteen tienoilla. Lisätietoja Suomen Cupista täältä

Viime kauden jälkeen hiljaiseloa viettänyt FCV:n organisaatio uutisoi lähiaikoina lisää myös alkavan kauden sopimustilanteesta. Näistä lisätietoja seuraavissa uutisissa.