FCV KAATOI TIPAN PAIKALLISPELISSÄ

FCV KAATOI TIPAN PAIKALLISPELISSÄ

Lauantaina pelattiin Vaajakosken uusitulla pelialustalla salibandyn kakkosdivarin paikallismatsi Tikkakosken Pallon ja FC Vaajakosken välillä.

Ennakkoon pelistä odotettiin tasaista vääntöä ja sellaistahan se ensimmäisessä erässä olikin. Maaleja tehtiin tasatahtiin ja erätauolle lähdettiin vierasjoukkueen FCV:n 4-3 johdossa. Merkittävin asia erässä loi Tipan saama kaksoisjäähy jonka aikana Tomi viimeisteli kahdesti avattuaan näin kauden maalitilinsä.

Toiseen erään päätettiin laittaa hieman jalkaa lisää ja tämä pudottikin kahdella kentällisellä pelanneen vastustajan täysin kyydistä. Jokainen kolmesta kentällisestä loi maalitilanteita tasaiseen tahtiin ja erälukemat 7-0 meille kertovat kaiken oleellisen. Erään mahtui jopa av. maali jonka hurlumhei pakkipari Jaakko ja Joonas järjestelivät.

Kolmannessa erässä nähtiin sitten sekavaa pelailua ja surffailua päästä päähän

minkä tosin jollainlailla ymmärtää pelin ollessa ratkennut. Loppulukemat 13-4 FCV:lle ja sarjan piikkipaikka tässä vaiheessa.

Yksittäisistä pelaajasuorituksista mainittakoon maalivahti Aten ensiesiintyminen sarjassa ja pelin vanhetessa otteet vain paranenivat sisältäen pari näyttävää koppia. Ahilan Pertun armoton liike ja karvaus höystettynä parilla maalilla oli hienoa seurattavaa. Myös toisen nuoren Jonnen taidokas ja järkevä pelaaminen tuotti mm. kaksi kaunista maalia. Toki ei pidä unohtaa ”vanhaa” kaartia joista päällimmäisenä tulee mieleen Tomin hattutemppu ja Joonaksen viisi syöttöpistettä.

Vaikka joukkue onkin tässä vaiheessa vielä tappioitta niin sen todellinen taso sarjassa selvinnee vasta kun on kohdattu kaikki joukkueet. Jatkossa vastus tulee varmasti kovenemaan. Alku on kuitenkin ollut positiivinen ja vaikka Tipa pelistä puuttuikin muutama runkopelaaja niin juniorit täyttivät paikat enemmän kuin hyvin. Valmentajilla näyttäisi olevankin jatkossa positiivinen ongelma peluuttamisessa ja viisikoiden rakentamisessa.

Seuraavan kerran joukkue pelaa su 2.11 klo 15.45 Riihimäkeläistä SC Toppia vastaan Killerin liikuntakeskuksessa. Tervetuloa tuolloin katsomaan jatkuuko ”punakoneen” tappioton alkutaival.