FCV helppoon voittoon Lapualla

Virkiä – FCV 1-7 (0-2)

Vaajakoskelaiset murjoivat Virkiän, ja samalla varmistivat heidän putoamisen kolmoseen. Vaajakoskelaiset nautiskelivat 1-7 voiton.

Ottelun alku oli vauhdikas ja tilanteita oli molemmilla joukkueilla. Vieraat iskivät kuitenkin ensin. Jukka Kosonen pelattiin puolittain läpi eikä hän erehtynyt. 10 min myöhemmin Vaajakoskelaiset hyökkäsivät nopeasti. Tomi Karlstedtin laukaus osui tolppaan, ja hyvin tilanteen seurannut Kalle Kautto laittoi pallon tyhjiin. Tämän jälkeen punaisten tempo laski ja Virkiäläiset pääsivät hyökkäämään vaarallisesti, mutta Teemu Holopainen piti numerot suotuisina vieraille.

Toinen jakso alkoi totutun synkästi. Laiskasti liikkeellä ollut vierasjoukkue antoi tilaa kotijoukkueelle. Isännät kiittivät, ja Oswald Adu teki kavennuksen. FCV heräsi peliin ja Tomppa pääsi laukomaan toppareiden välistä, ja pallo maaliin. Virkiän tahto loppui ja Vaajakoskelaiset herkuttelivat loppupelin. Eemeli Vähäsöyringin puskumaali, Jukan toinen osuma ja Tompan hattutempun sinetöineet kaksi maalia takasivat Vaajakoskelaisille makean voiton.

Ottelupöytäkirja