FCV haastaa YPAn

FC YPA vs. FC Vaajakoski sunnuntaina klo 19.00 Ylivieskassa

FCV pelaa viikon sisään jo kolmannen ottelunsa, kun sunnuntaina suunnataan kohti Ylivieskaa. Kotijoukkue FC YPA on avannut kauden loistavasti, ja joukkue onkin FCV:tä sijaa ylempänä, tosin vain maalieron turvin. Vaajakoskelaisilla on kuitenkin yksi peli enemmän pelattuna.

Ylivieskalaisten hyökkäyskalusto on erittäin vaarallinen, ja kärkimies Dragan Pejic onkin syytä pitää aisoissa sunnuntaina. Veikkausliigassakin esiintynyt, ja viime kaudella Kakkosen C-lohkon maalikuninkuuden pokannut Pejic johtaa tälläkin hetkellä sarjan maalipörssiä seitsemällä osumalla, mutta FCV:n Tomi Karlstedt vaanii vain yhden osuman päässä kakkostilalla.

C-lohkossa on nähty viime aikoina hyvinkin yllättäviä tuloksia, ja kärkisijoista tullaan varmasti taistelemaan useamman joukkueen voimin aina sarjan loppuun saakka. Tällä hetkellä FC Santa Claus pyrkii repimään eroa muihin, ja rovaniemeläiset ovatkin kaapineet kasaan jo huimat 21 pistettä. Ainoan tappion joukkue on kärsinyt eräälle vaajakoskelaisporukalle avausottelussa.

Sunnuntain pelissä FCV:llä riittää haastetta, mutta nöyristelemään on turha lähteä. Alkukausi on ollut erittäin onnistunut kummaltakin joukkueelta, joten odotettavissa on hyvä ja vauhdikas kamppailu. Kovalla työllä vaajakoskelaiset voivat varmasti palauttaa kurssinsa takaisin voittojen tielle.

—Vaikea vierasottelu. Kolmas peli viikon sisällä, mutta nyt on laitettava kaikki peliin. Ensi viikko on vapaata, joten silloin ehtii palautumaan hyvin. YPAlla on vaarallinen hyökkäyskalusto, joten meidän täytyy olla todella tarkkana.

FCV:ltä puuttuu edelleen loukkaantuneet Muhammad Dahir, Simo Ihalainen, Kimmo Huisman, Niko Kiiveri, sekä uutena miehenä sairasosastolle ilmoittautunut Tuomo Janatuinen, joka loukkasi viime pelissä polvensa.