FCV haastaa sarjakärjen

Historiallisessa nosteessa Kakkosen C lohkossa porskuttava FC Vaajakoski kohtaa sarjakärjen Oulusta, eli FC OPA:n.

Oululaiset ovat aloittaneet kautensa ilman pistemenetyksiä, Eivätkä varmasti halua jättää niitä Vaajakoskelle nytkään. Vaajakoskelaiset ovat seurahistoriansa pisimmässä voittoputkessa, sillä koskaan aikaisemmin kakkosen tasolla se ei ole voittanut kahta ottelua enempään.

Vaajakoskelaisten kaksi edellistä ottelua ovat tarjonneet paljon maaleja ja iloista hyökkäystä, välillä tosin oman puolustuksen kustannuksellakin. Edellisissä otteluissa maaleja on tehty peräti 9, mutta omissakin on soinut 6 kertaa. Oulun Palloa vastaan ei ole varaa hyökätä liian innokkaasti, mutta tuskin mitään vetäytymistaisteluakaan nähdään. Ottelu käydään Vaajakosken Keskuskentällä ja on näin FCV:n ensimmäinen ottelu nurmella tällä kaudella. Luvassa on varmasti hieno jalkapallo ilta, jossa Vaajakoskelaisilla on mahdollisuus jatkaa historiallista voittoputkeaan.

Vaajakosken joukkueeseen ovat liittyneet Myös Yhdysvalloissa opiskeleva Miika Kastarinen sekä JJK:sta lainalla oleva maalivahti Matti Salkojärvi. Pieniä loukkaantumisia ja poissaoloja on, mutta silti Vaajakosken nurmelle astelee varmasti motivoitunut joukkue.