FC YPA – FCV 1-3 (0-1)

Vaajakoskelaiset matkasivat viimeiseen otteluun Ylivieskaan. Keli suosi, sillä aurinko lämmitti ilman plussan puolelle ja reilusti. Plussalle jäi myöskin vieraiden peliotteet kun FC YPA kaatui 1-3.

Ottelu käynnistyi kotijoukkueen pallonhallinnalla, mutta vieraatkaan eivät jääneet täysin ilman mahdollisuuksia. Tomi Karlstedt pääsikin muutaman kerran testaamaan kotijoukkueen maalivahtia. Molemmat joukkueet puolustivat kurinalaisesti ja pyrkivät hyökkäämän nopeastti. FC YPA pyrki pelaamaan palloa pitkillä FCV linjan taakse, mutta edellisestä pelistä johtuen valmentaja Kastarinen päätti laskea linjaa alemmas. Näin estettiin pitkät pallot ja pystyttiin nopeisiin vastahyökkäyksiin. Juuri ennen taukoa Tompan ja Aapo Kuortin yhteistyö tuotti tuloksen, kun Tomppa iski vieraat taukojohtoon.

Toinen jakso alkoi jälleen kotijoukkueen pyörittäessä, mutta vieraat iskivät. Simo Ihalainen vapautti Tompan ja tilanne 0-2. YPA kavensi kulmapotkusta hetken päästä, kun Antti Kukkola puski pallon maaliin. Tämän jälkeen YPA vyörytti, mutta Teemu Holopainen ja kotijoukkueen huono viimeistely pitivät FCV:n johdossa. Ottelun ratkaisu syntyi kun Eemeli Vähäsöyringin syöttö tavoitti Kuortin, joka siirsi pallon tyhjiin. FC Vaajakoski korjasi pisteet ja kauden tavoite täyttyi kaikiltaosin, sillä voitot ja tappiot päättyivät tasan, ja maaliero pysyi plussalla.

Ottelupöytäkirja

Sarjataulukko