FC Vaajakoski otteluruuhkassa paikalliskamppailuun

Vihtavuoren Pamaus – FC Vaajakoski, keskiviikkona 18.5 klo 18.30, Laukaan keskuskenttä.

 

Nihkeästi kauden aloittanut vaajakoskelaisryhmä lähtee hakemaan uutta suuntaa kaudelle. Kolmen ottelun viikon puolivälissä vastaan asettuu paikallisvastustaja Vihtavuoren Pamaus. Paikalliskamppailuun tuskin tarvitsee joukkuetta sytyttää, joten odotettavissa on kiihkeä kamppailu.

Joukkue piti maanantaina rakentavan keskustelun ja päätti nollata menneet. Päävalmentaja Pertti Kastarinen kertoi joukkueen olevan edelleen motivoitunut, ja valmis näyttämään todellisen tasonsa. Ensimmäisessä ottelussa punaisen kortin saanut Joonas Laaksonen palaa pelikiellon jälkeen mukaan. Myös edellisestä ottelusta poissa ollut Kalle Kautto on käytettävissä. Puolikuntoisina olleet Niko Leppänen ja Kimmo Tolvanen ovat todennäköisesti mukana. Valitettavasti FCV:n kauden ainoan maalin tehnyt Tomppa Karlstedt on loukannut kätensä eikä pysty pelaamaan. Sivussa ovat myös loukkaantuneet Kimmo Huisman, Arash Muridiyazd ja Niko Kiiveri.

 

Kotijoukkue lähtee otteluun neljästä pisteestä vierailijoiden ollessa edelleen nollilla. Edellisessä kohtaamisessa FC Vaajakoski nappasi kuitenkin henkisen niskalenkin mentyä piirin finaaliin 3-2 voiton turvin. Kotijoukkueella on kuitenkin ollut neljä päivää pidempi palautumisaika edellisestä pelistä, joten varmasti mielenkiintoinen kamppailu nähdään keskiviikkona Laukaassa.