FC Vaajakoski matkustaa Kokkolaan ensimmäisten vieraspisteiden metsästykseen

GBK – FCV sunnuntaina Kokkolan keskuskentällä kello 18:30.

FC Vaajakoskella on sunnuntaina jälleen vierasreissu edessä mikä tarkoittaa kovaa testiä istumalihaksille noin 500km bussissa istumisen muodossa. Tästä huolimatta kentälle tarvitaan 11 paria tuoreita jalkoja, jotta elintärkeät pisteet saataisiin otettua kotimatkalle mukaan. Helppoa pisteiden kerääminen ei tule olemaan, sillä kotijoukkue GBK on esiintynyt kauden aikana mallikkaasti, vaikka joukkue onkin kokenut usean yhden maalin tappion ja on sitä myötä kerännyt vain 10 pistettä, kuitenkin kuusi enemmän kuin vierailijat. Molempien joukkueiden kuntopuntari edellisestä kolmesta ottelusta näyttää yhtä voittoa ja kahta tappiota. Viime kaudella vastaava ottelu päättyi maali-iloittelun jälkeen FCV:n 5-3 vierasvoittoon. Kotona pelattiin tasan.

FC Vaajakoski lähtee pistevarkaisiin kapealla ringillä. Positiivisiakin uutisia on, nimittäin kauden kotiavauksessa kohtalokkaasti loukkaantunut, jo eräänlaisen kulttihahmon maineen saanut, Kimmo Huisman palaa kokoonpanoon. Mielenkiintoista on myös nähdä onko perjantaina FCV Redsissä mallikkaasti esiintynyt Risto Jussilainen kokoonpanossa. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi ainakin Tarkko Savela on poissa ottelusta.

Kokkolan vierailun jälkeen FCV:llä on 1,5 viikon Juhannustauko ennen seuraavia koitoksia. Tauon jälkeen Vaajakoskelle saapuvat kovassa vireessä olevat TP-47 (29.6) ja Santa Claus (2.7).