FC Vaajakoski – JPS 2-2 (0-1)

FC Vaajakoski ja JPS pelasivat toistamiseen harjoitusottelun Hipposhallin heikolla alustalla. Ensimmäinen kohtaaminen meni vaajakoskelaisille, mutta tällä kertaa pelattiin tasan 2-2 (0-2).

Vaisulla asenteella ja hitaalla jalalla peliin lähtenyt vaajakoskelaisnippu joutuikin lujille JPS pelureiden kurinalaisen pelaamisen kanssa. JPS siirtyi ansaitusti johtoon, kun pallo pelattiin nopeasti pystyyn. 0-1 lukemissa lähdettiin tauolle. Toisen jakson alussa FCV maalivahti Sami Myllymäki oli vielä hieman tauolla, kun hänen lahjoittamansa pallon JPS peluri siirsi tyhjiin. Tämän jälkeen FCV alkoi pelaamaan ja kentälle tullut Kelvin Adekola-Olabiyi toi peliin lisää vauhtia. Viimein Tomi Kalstedt kavensi tilanteen ja peli siirtyi enemmän punaisille. JPS pelaajien jaloissa alkoi selvästi painamaan edellisen päivän Suomen Cup peli, ja lukuisat vaihdot antoivat vaajakoskelaisille pelin avaimet. Hyvässä vireessä oleva Karlstedt tasoittikin pelin, mutta voittomaalia punaiset eivät kuitenkaan tällä kertaa saaneet tehtyä. Näin ottelu päättyi lukemiin 2-2.

FC Vaajakoski Sami Myllymäki, Jarmo Leskinen, Joonas Laaksonen, Joona Ala-Porkkunen, Mikko Pietilä, Niko Leppänen, Kalle Kautto, Kimmo Huisman, Jukka Kosonen, Tarkko Savela, Tomi Kalstedt, Kelvin Adekola-Olabiyi, Markus Kärkkäinen, Niko Lohi, Teemu Holopainen