FC Vaajakoski haastaa kotonaan Warkauden JK:n

Lämmin viikko saa ansaitun päätöksen sunnuntaina Vaajakosken stadionilla, kun FC Vaajakoski saa vastaansa vierailijoita Varkaudesta. FC Vaajakoski – Warkaus JK, sunnuntaina kello 18.30 Vaajakosken stadionilla.

Edellisessä kotipelissä voittosarakkeen hienosti 3-0 voitolla avannut kotijoukkue kävi häviämässä viime sunnuntaina maali-iloittelussa Pietarsaaressa lukemin 4-3 JBK:lle. Harmittava uutinen kyseisestä pelistä, tappion lisäksi, oli Tomi Karlstedtin varoitustilin täyttyminen minkä seurauksena maalinsylkijä on sivussa tästä ottelusta. Tompan lisäksi FCV:lta on poissa toinen vikkelä yläkerran pelaaja, Niko Kautto, nilkkavamman takia. Pitkäaikaispotilaat Kimmo Huisman, Janne Muurikainen, Niko Kiiveri ja Arash Muridiyazd jatkavat katsomon puolella. Kolmen ottelun kuntopuntari näyttää kotijoukkueen osalta yhtä voittoa ja kahta tappiota.

Vierailijat pelasivat ennen kautta harjoitusotteluja heikolla menestyksellä. Vehkalammella pelatussa harjoitusottelussa FCV löi Warkaus JK:n maan rakoon lukemin 6-1. Kausi on kuitenkin osoittanut, ettei harjoituspelien tuloksilla ole mitään tekemistä sarjan kannalta. Komeasti kauden aloittanut Warkaus JK on kerännyt kahdeksasta ensimmäisestä pelistä 14 pistettä voittamalla puolet otteluistaan. Viimeisen kolmen ottelun kuntokäyrä näyttää kuitenkin samaa kuin kotijoukkueella, kun saldoksi on kertynyt yksi voitto ja kaksi tappiota. Edelliset kaksi ottelua varkautelaiset ovat hävinneet jopa suurin lukemin maalieron näyttäessä 1-6. Lähtökohdat huomioiden on molemmilla joukkueilla ryhdistäytymisen paikka.