FC Vaajakosken cup taival päättyi tylysti Naantalissa Maskun Palloseuran viedessä voiton 4-2 (2-1)

Ottelu käynnistyi tasaisissa, mutta sekavissa merkeissä. Kumpikaan joukkue ei saanut peliään kunnolla kulkemaan ja helppoja virheitä syntyi liikaa. Ensimmäinen maali nähtiin pelin luonteesta johtuen erikoistilanteesta. Vapaapotkun maaliin laukoi Tomi Karlstedt, pelikellon näyttäen 13min. Kotijoukkue sai rangaistuspotkun ajassa 28 min. Petteri Laaksosen vedon torjui Teemu Holopainen, mutta paluupalloon Petteri kerkesi ensimmäisenä ja pallo maaliin. FC Vaajakosken peli ei auennut, liike puuttui ja liikaa virheitä syntyi, joten isännät pääsivätkin johtoon. Vaajakosken alakerrasta purettiin pallo huolimattomasti. Maskun Verneri Parko sai pallon ja esitti huikean soolon purjehtimalla itsensä maalipaikkaan, eikä mies erehtynyt, 2-1. Tilanne oli myös taukolukemat.

Toinen jakso alkoi vaajakoskelaisilta paremmin, ja peli saatiinkin vyörytettyä maskun kenttäpuoliskolle. Tasoitus syntyi Kalle Kauton vapaapotkusta n. 55min pelin jälkeen. Hyvä jakso sai kuitenkin tylyn lopun, kun Masku iski. FCV:n vaparin jälkeen kotijoukkue iski nopeasti vastaan, ja Verneri Parko iski illan toisensa. Lopullinen ratkaisu nähtiin pari minuutia ennen loppua, kun vaajakoskelaisten maalivahdin ja puolustuksen välille syntyi kommunikaatiokatkos. Verneri Parko kuittasi tilanteen ja iski hattutempun sekä loppulukemat 4-2.

FC Vaajakoski: Teemu Holopainen, Mikko Pietilä, Jere Keskinen, Joonas Laaksonen, Joona Ala-Porkkunen, Jasin Abahassinen, Kimmo Huisman, Kalle Kautto, Otto Piili (67 Miika Kastarinen), Markus Virtanen (Kelvin Adekola-Olabiyi 74), Tomi Karlstedt

Jarkko Suonpää