FC Keitelejazz-FCV

FC Keitelejazz nöyryytti FCV:tä

FC Vaajakosken vuoristoratamaiset otteet saivat jatkoa, kun se hävisi kahden upean voittopelin jälkeen selvin 5-1 (3-0) – numeroin äänekoskelaiselle FC Keitelejazzille. Vaikka FCV ei ollut varsinaisesti jyrän alla, se ei kyennyt missään vaiheessa haastamaan tosissaan kotijoukkuetta. Keitelejazz nousi voiton myötä kolmosdivarin piikkipaikalle.

Vahvaa alkua lukuun ottamatta vaajakoskelaiset olivat jatkuvasti askeleen jäljessä ahnaasti liikkunutta kotijoukkuetta. Erityisen hyvin haluttomuus näkyi erikoistilanteissa, joista isännät tekivät kaikki ensimmäisen jakson maalinsa.Avausosuma syntyi jo kymmenen minuutin kohdalla kulmapotkusta. FCV:n pelaajat ihastelivat tyynen rauhallisina takakulmalle kaartanutta keskitystä, ja yhtä rauhallisesti he seurasivat, kun yksi kolmesta kotijoukkueen vartioimattomasta pelaajasta puski pallon vapaasti verkkoon.2-0 – maalissa vaajakoskelaisten puolustuksen ja maalivahti Juho Tuomisalon välinen kommunikaatioklikki äityi niin pahaksi, että Tuomisalo rynni harkitsemattomasti vastustajan hyökkääjän niskaan. Tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku, jonka äänekoskelaispelaaja veti varmasti sisään.

Ennen taukoa Keitelejazz jatkoi murhaavaa tehoaan maalin edessä tekemällä vielä yhden osuman kulmapotkun ruuhkatilanteesta. FCV loi ensimmäisellä jaksolla vain pari puolittaista paikkaa, joita se ei kyennyt hyödyntämään.

Toisen jakson alku oli vaajakoskelaisittain masentava. Kotijoukkue teki heti alussa kulmapotkun jälkitilanteesta maalin, ja ottelu ratkesi siihen.Loppuaika lähinnä pelailtiin. Tomi Karlstedt kävi kaventamassa hienolla ylänurkkavedolla, ja Keitelejazz iski läpiajosta vielä yhden maalin. FCV:n kokoonpano: Tuomisalo; Antila-Sorsakivi-Leskinen-Huhtanen (Suoniemi 60’); Yang (Sipinen 60’)-Haataja (Nyyssönen 78’)-Paakki-Valkonen; Karlstedt-Santala (Pekkanen 60’)