FC Vaajakoski aloittaa Perhefutiksen

Palloliitto valitsi FC Vaajakosken ja 29 muuta seuraa toteuttamaan Perhefutis-toimintaa. Perhefutis-konsepti toteutetaan Palloliiton pääyhteistyökumppani Volkswagenin tuella. Käytännön toiminnasta tiedotetaan lähiaikoina tarkemmin.

Perhefutis on 2-5-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, joka mahdollistaa kiireettömän hetken yhdessäoloon. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana.

Seuroille Perhefutis on ensimmäinen kosketus toiminta-alueensa lapsiperheisiin ja tapa tutustua tulevien pelaajien perheisiin.

Lue lisää palloliitto.fi

Kortteliliigan otteluohjelma la 17.6.

Otteluohjelma la 17.6.

Tytöt

Tytöt 10-12
kenttä 3 klo 9.00 & kenttä 4 klo 11.40

Tytöt 09-05
kenttä 10 13.00 & klo 13.40

Pojat

Vaajakumpu 09-10
kenttä 8 klo 10.20 & klo 11.00

Tammirinne&Vaajalinna 09-10
kenttä 8 klo 11.40 & klo 12.20

Vaajalinna 08-05
kenttä 10 klo 9.40 & klo 11.00

Janakka
kenttä 5 klo 13.40 & klo 14.20

Vaajalinna&Vaajakumpu 12-11
kenttä 1 klo 13.40 & klo 14.20

Tammirinne 12-11
kenttä 3 klo 13.00 & klo 13.40

Lisätietoa: http://www.kortteliliiga.fi

Jyväskylän Smartfootball Camp peruttu

Valitettavasti emme saaneet tällä kertaa tarpeeksi ilmoittautumisia Jyväskylän Smartfootball Campiin. Vähäisestä osallistujamäärästä johtuen joudumme perumaan leirin järjestämisen. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa.

Halukkaiden on mahdollista osallistua leirille Mäntsälässä, jossa järjestetään täysin Jyväskylän leiriä vastaava kokonaisuus: http://www.mu-jalkapallo.fi/leirit/catalan-smartfootball-camp2/

Terveisin,

FC Vaajakoski
Pelimatkat Sports Travel

Kalle Kemilä
0443210036
tiedotus@fcvaajakoski.com
kalle.kemila@pelimatkat.com

Huima kaatui Äänekoskella — Neljästä pelistä kolme voittoa

FCV:n edustusjoukkue jatkoi pelejään keskiviikkoiltana Äänekoskella Huiman vieraana. Edellisistä peleistä oli hankittu kahden voiton lisäksi maaliton tasapeli Warkaus JK:ta vastaan. 0-0 -tasapeli olikin melkoinen harvinaisuus, sillä edellisestä maalittomasta ottelusta oli kulunut tasan 13 vuotta, 10 kuukautta ja 9 päivää. 10.7.2003 pelattu ottelu JIPPOa vastaan oli seuran historioitsijan muistiinpanojen mukaan edellinen FC Vaajakosken pelaama maaliton jalkapallo-ottelu.

Äänekoskella FCV hallitsi keskiviikkoillan ottelua alusta loppuun, mutta siitä huolimatta Huima onnistui menemään ensimmäisellä puoliajalla johtoon. Mehmet Hatipoglun täydellinen kaukolaukaus leijaili yli maalilla pelanneen Jarkko Suonpään, kun kellossa oli 35 minuuttia. Vierasjoukkue jatkoi hyökkäyksiään takaiskusta huolimatta ja juuri ennen taukoa saatiin myös tuloksia. Toni Järvinen pelasi Peetu Lintiselle lyhyen kulman, Lintinen leikkasi rangaistusalueen rajalla sisään päin ja laukoi pallon täysin vastustamattomasti riman kautta sisään.

Toisella jaksolla pelin kuva pysyi samanlaisena, FCV:n vyöryttäessä hyökkäyksiään jatkuvasti. Viimeisen laukaisupaikan rakentelussa oli ongelmia ja voittomaalia saatiin odotella aina 83. peliminuutille saakka. Bahaa Al-Faywz hankki rangaistusalueen sivustalta vapaapotkun, keskitti sen itse ja Arjan Goljahanpoor puski kenenkään estelemättä pallon takatolpalta sisään.

Kuvia ottelusta

Pöytäkirja

 

Avaus:

Suonpää
Meriläinen
Karlstedt
Kaakinen
Goljahanpoor
Hokkanen
Kiesilä
Owen
Järvinen
Lintinen

Vaihdossa:

Viljala
Huisman
Haapasaari
Nykänen
Al-faywz