94 Futsalia Äänekoskella 10.1.2009

94-ikäluokan futsal-turnaus Äänekoski 10.1.2009

FCV – Tikka 5-2

Pientä alkukankeutta oli havaittavissa ja Tikka pääsi rankaisemaan parin minuutin pelin jälkeen. Aika pian kuitenkin tilanne korjaantui ja Jomppa tasoitti ja Roope vei 2-1 johtoon. Kenkänsä erikoiskuljetuksella paikalle saanut Juhana teki toisella puoliajalla kaksi maalia kaukolaukauksilla. Paikkoja oli hattutemppuunkin, mutta onni ei ollut myötä. Kun Joona vielä laukoi maalin, niin homma oli selvä. Tikan kavennusmaali lopussa oli enää kosmetiikkaa.

Rauhallinen, varma pelaaminen, rippunen onnea maalinteossa sekä Ronnien hämähäkkimäiset torjunnat, siinä avaimet voittoon.

FC Blackbird sininen – FCV 6-3

Toisessa pelissä oli vastassa sarjan kärkijoukkue. Pojat kuitenkin hyödynsivät sitä että vastustajalla oli päivän ensimmäinen peli ja Tino teki heti ensimmäisestä hyökkäyksestä maalin. Vastustaja kuitenkin heräsi nopeasti ja alkoi vyöryttää hyökkäyksiä. Tolppia kolisteltiin molemmissa päissä ja Ronnie sai venyä paraatitorjuntoihin. Kolme pommia meni kuitenkin sisään ja tauolle mentiin parin maalin tappioasemassa 3-1.

Toinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä. Ensin Jomppa kavensi lukemiin 3-2 ja pian sen jälkeen kolisi omissa. Viimeisen viiden minuutin aikana tehtiin vielä kolme maalia, FCV yhden Tinon ja Jompan juonimana ja vastustaja kaksi. Loppulukemat olivat siis 6-3.

Vastus oli kova, mutta pojat venyivät hienosti. Vastustaja pelasi erittäin fyysisesti ja rankaisi pienistäkin virheistä.