7×7 peli-ilta Keuruu 8/6/09

Kauden kolmas peli-ilta päästiin pelaamaan Keuruun uudella hienolla tekonurmella. Tällä matkapeli reissulla vastaan tulivat PaRi 98 ja LKP.

Ensimmäinen peli oli Palokan tyttöjä vastaa joka tiedettiin kovaksi joukkueeksi jo talven futsal-sarjan perusteella. Jo pelin alussa kävi selväksi, että ennakko arvaukset pitivät paikkansa. PaRi aloitti voimakkaasti hyökkäämällä ja pallo osui FCV:n maalin ylärimaan jo ensimmäisen minuutin aikana. Pelin sävel oli tässä suhteessa selvä, me puolustimme minkä pystyimme ja vastustaja hyökkäsi. Toisessa erässä FCV pääsi jo hiukka paremmin vauhtiin mukaan ja pääsi jopa muutaman kerran kokeilemaan hyökkäämistä. Ansiokkaasta puolustustaistelusta huolimatta peli päättyi 10-0 Palokan eduksi.

Toisessa pelissä vastustaja oli sitten Laukaan LKP. Tämä peli alkoikin sitten heti huomattavasti tasaisemmissa merkeissä. Jossain määrin peli eteni jopa enemmän FCV:n tyttöjen vauhdissa vastustajan keskittyessä enemmän puolustamiseen ja kärkkäiden pistohyökkäysten tekemiseen. Ensimmäisen erän lopulla Juuli pääsi hienosti tuikkaamaan maalin Iinan antamasta kulmapotkusta, peli 1-0. Toinen erä alkoikin sitten enemmän tai vähemmän FCV:n hallinnalla. Juuli jatkoi maalintekoa tilanteeseen 2-0 ja pian sen jälkeen upeasta Iinan pystysyötöstä Juuli viimeisteli hattutemppunsa 3-0. 4-0 johtoon päästiin Iinan murtautuessa LKP:n puolustuksen läpi ja tekemällä vastustamattomasti maalin vastustajan verkkoon. Vielä pelin loppu vaiheessa LKP:n tytöt pääsivät myös maalien makuun tasoittamalla peliä yhdellä maalilla. Näin illan toinen peli päättyi FCV:lle numeroin 4-1. Tästä oli mukava lähteä grillimakkaran syönnin jälkeen ajelemaan takaisin Vaajakoskea kohti.