21/5 P94 ja P95 piirisarjan pelit

/
FCV

Tiukka peliviikko jatkui keskiviikkona 21/5 kahdella samanaikaisella pelillä eli P94 yhdistelmä pelasi JJK/selektiä vastaan Huhtasuon hiekka kentällä ja samaan aikaan P95 porukka isännöi Jyskässä peliä KonnU:a vastaan.

P94 pelissä ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä ja FCV:llä oli myös tarjolla pari-kolme parempaa maalinteko paikkaakin joista Miiro onnistui yhdestä tekemään maalin. Valitettavasti vastustaja sai tehtyä vielä toisen maalin ensimmäisen erän lopulla ja niin toiseen erään lähdettiin JJK:n johtonumeroista 2-1. Toisessa erässä peli siirtyi taas FCV:n päätyyn ja kun JJK vielä onnistui kolme kertaa viimeistelyssä, niin peli päättyi JJK:lle numeroin 5-1.

P95 pelissä KonnU:a vastaan tuli tasaisen pelin jälkeen tappio 2-4. Maalintekijöinä kunnostautuivat tällä kertaa Tero ja Tino.