15-vuotisjuhlaottelu

Torstaina pelattava Kolmosen kärkikamppailu samalla seuran 15-vuotisjuhlaottelu

 

FC Vaajakoski täyttää kuluvana vuonna 15 vuotta. Syntymäpäiviä juhlistetaan kokoontumalla koko seuran toimesta FCV:n ja FC Keitelejazzin väliseen 3. divisioonan kärkikamppailuun. Ottelu alkaa pimenevän syksyn vuoksi jo klo 18.30 Keskuskentän nurmella.

Ottelun puoliajalla on luvassa perinteisen Taistelijamaljan luovutus sekä salibandyn SM-mestaruuden voittaneiden b-junioreiden palkitseminen. Lisäksi luvassa on myös Taitopäivänä pidetyn edustusjoukkueaiheisen tietokilpailun voittajien julkistaminen.

Itse ottelusta on luvassa kiihkeä vääntö kahden tasaväkisen joukkueen kesken. Kevätkierroksella FC Keitelejazz vei voiton kotikentällään lukemin 5-1 aneemisesti esiintyneeltä FCV:ltä. Tuon tappion jälkeen FCV ei ole kokenut yhtäkään pistemenetystä, joten kotijoukkueen vire on aivan toista luokkaa kuin aiemmassa kohtaamisessa. 

FCV on myös vahvistunut pelaajarintamalla siirtoajan viime hetkillä. Viimeksi 2. divisioonassa FCV:n riveissä esiintynyt Kimmo Huisman vahvistaa rinkiä loppukauden ajan.

Seuran kaikki pelaajat vanhempineen toivotetaan juhlaotteluun lämpimästi tervetulleiksi. Täytetään Keskuskentän katsomo FCV:n värejä tunnustavista kannattajista, jotka siivittävät kotijoukkueen voittoon kauden toistaiseksi tärkeimmässä koitoksessa!