12/4 harjoituspeli FCV-JIlves

Pääsiäismunia käytiin sulattelemaan Jyskässä harjoituspelissä JIlvestä vastaan kohtuullisen kylmässä säässä vastoin sääennusteita. Peli alkoi tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden pyörittäessä peliä tasaisesti kummassakin päädyssä. Ensimmäisen erän edetessä pelin painopiste alkoi siirtyä enemmän vierailijoiden maalin tuntumaan. FCV:n maalinteon aloitti Jomppa hienolla maalilla oikean laidan läpijuoksusta. Toisen maalin teki Jiri hiukka vastaavanlaisesta vasemman laidan juoksusta. Erän kolmas maali syntyi Anssin hienosta syötöstä Oskarille joka pisti pallon hienosti sisään. Erän viimeisen maalin teki taas Oskari netti toimituksen ollessa bajamajassa.Toiseen erään lähdettiin siis FCV:n 4-0 johdossa. Toinen erä alkoikin sitten JIlveksen vahvalla painostuksella ja JIlves saikin kovan pyörityksen tuloksena tasoitettua peliä tilanteeseen 4-1. Siitä sisuuntuneena FCV otti taas pelin haltuun. 5-1 maalin teki Tino FCV:n hienon laidasta laitaan pallon kierrätyksen jälkeen. Lopputuloksen 6-1 viimeisteli Heikki hienosti keskeltä rankkarialuetta. Hyvä aloitus kaudelle näin tulevien sarjapelien alla.