11/9 Kauden viimeinen peli JIlves-FCV P94 piirisarjaa

Kauden viimeiseen peliin lähdettiin hienon syksy illan saattelemana Jämsänkoskelle, jossa vastaan tuli jo tuttua tutumpikin JIlves tällä kertaa P94 kokoonpanollaan. Kotijoukkueella ei ollut kokoonpanossaan kuin 12 pelaajaa, Mutta tässäkin kohtaa FCV laittoi paremmaksi eli pelaajia oli tasan kentällinen 11 kappaletta. Pojilla riitti siis liikuntaa näin kauden päätteeksi.

 

Pelin ensimmäisen hyökkäyksen sai tehtyä FCV, mutta sen jälkeen ensimmäinen jakso pelattiin lähes yhtä maalia FCV:n päädyssä. Puolustuksen ja maalivahdin taistellessa hienosti sai kotijoukkue tehtyä vasta ensimmäisen erän lopulla ensimmäisen maalinsa.

Toinen erä alkoi hienoisella FCV:n painostuksella, mutta sitten alkoi pitkä kausi ja vaihtomiehettömyys tuntua poikien jaloissa ja ote siirtyi enemmän JIlvekselle. Toisen puoliajan aikana onnistui kotijoukkue tekemään kolmesta läpiajosta maalin. Vielä muutaman kerran FCV:n pojat jaksoivat painaa pelin vastustajan maalille, mutta enää ei tässä pelissä saatu viimeisteltyä kauden viimeistä maalia. Näin peli päättyi kotijoukkueen 4-0 voittoon.

Tämä oli siis pitkän ja antoisan kauden viimeinen peli järjestysnumeroltaan #74, kun ensimmäisenä pelinä pidetään Lappeenrannan Rakuuna-turnauksessa viisi kuukautta (6/4) sitten pelattua FC Honka – FCV peliä. Tähän väliin on mahtunut paljon erilaisia niin räntäsateessa, kaatosateessa, ukkosmyrskyssä, pilvisessä säässä ja kesäisessä helteessä pelattuja pelejä. Nettitoimitukselle yhtenä pelinä yli muiden on tänä kautena jäänyt mieleen Kokkolassa pelattu Suomi – Venäjä maaottelu joka päättyi FCV:n hienoon 0-3 voittoon. Kauden merkkipaaluna täytyy tietysti pitää loistavaa suoritusta Muurame Cupissa, josta FCV:n palkintokaappiin haettiin upea voittopokaali. Toimitus käyttää tässä kohden tilaisuutta kiittää poikia, valmennusjohtoa, joukkueen johtoa, rahaston hoitajaa ja muita vanhempia osallistumisesta tämän hienon jalkapallokauden läpi viemisestä. Toki kausi vielä jatkuu parin ansaitun lepo viikon päästä uudella harjoituskaudella, mutta sillä tähdätäänkin sitten jo taas talven turnajaisiin ja sen jälkeen ensi kauden uusille tuoreille nurmille.